Privat psykolog på Östermalm i Stockholm

Jag är en privatpraktiserande psykolog som har lång erfarenhet av att hjälpa människor som befinner sig i en ansträngande situation. Ni som vill arbeta med personlig utveckling, relationsproblem, som är inne i en kris eller som tycker att ni behöver lite rådgivning är alla lika välkomna.

Kontakta mig för att boka en tid för att träffas. Jag har min mottagning centralt på Östermalm. Du bokar enklast via telefon eller epost. Välkommen

Boka tid:
Ring 08 661 90 01
eller kontakta mig via mejl: eva@bystam.se

Terapi

Många kan känna sig osäkra på vad de själva vill och behöver fråga om behandling. Jag brukar alltid rekommendera att den blivande klienten och jag skall träffas tre gånger för att känna på hur det känns att tala om sig själv med mig. Jag brukar efter de samtalen också kunna veta om jag tror mig kunna vara till hjälp för personen ifråga. Jag lägger stor vikt vid att det inte är en patient som jag har framför mig, men en person med problem.

Gå själv eller tillsammans

Jag tar emot dig som önskar att gå själv och även er som tycker att ni behöver gå som par. Du kan med andra ord få hjälp med både individualterapi och parterapi. Hos mig är du välkommen för både längre behandlingar samt korttidsterapier.

Flexibilitet och akuttider

Ibland kan vardagen vara ett pussel för att allt ska gå ihop. Därför har jag både dag- och kvällstider liksom tidiga morgontider. Som psykolog tycker jag att det är viktigt att vara närvarande och jag vill alltid att det ska finnas åtminstone någon akuttid för dig, vilket betyder att du/ni kan få en tid inom bara någon enstaka dag.

Hitta hit

Brahegatan 49
114 37 Stockholm

Mottagningen ligger på Östermalm, mycket nära tunnelbanans hållplats Stadion. Från T-centralen tar det 4 minuter med röd linje mot Mörby Centrum. Om roslagsbanan är ett bättre alternativ för dig tar det endast 10 minuter att gå från Stockholms Östra.


Eva Bystam

Brahegatan 49

114 37 Stockholm


Telefon: 08-6619001


Email: eva@bystam.se


Sagt om mig

"Eva gav mig exakt den hjälp jag behövde under en svår tid i livet. Jag kan rekommendera henne till alla."

Lena - Sthlm


"Vår relation har blivit mycket bättre och rakare efter våra besök hos Eva."

Eva och Pär - SthlmLänkar